souffle-vert2-2.jpg

Le Souffle Vert

 
Een geïntegreerd vacantiedorp en hotel in het gewone dorp Cussac.
Kleine bungalows geschakeld gebouwd met parkeerplaatsen vlak bij de bungalow, gebruik van het Gemeentelijke Zwembad voor gasten van Souffle Vert gratis.
In het bijbehorende Hotel kunnen Ma-Vrij de Plats du Jour genoten worden.
 
Le Souffle Vert,
14, Route de Saint Mathieu,
87150 Cussac, France
Tel: 0033 5 55300970
Email: contact@lesoufflevert.com

 

 Vacantie domein Le Chat.

 
Bij het vacantiedorp Le Chat 33 Ha. groot en bezet door (80 % Nederlanders) in de buurt van Montbron, op het drie regiopunt van de Charente/Dordogne/Limousin bevindt zich een Golfresort.  Het resort staat elders op de site onder ontspanning. 
 
Village de Vacances Le Chat is een mooi vakantiepark, gelegen op de grens tussen de Dordogne en de Charente. Midden in de prachtige natuur ligt het park van circa 33 hectare groot. Het vakantiepark leent zich uitstekend voor een gezellige familievakantie. In en rondom het park is genoeg te beleven voor iedereen! 

Het park beschikt over een groot verwarmd zwembad en een kinderzwembad. Voor de echte waterliefhebbers ligt er midden in het park een meer van circa 3 hectare groot met een recreatiestrand en verschillende ligweiden. In het meer liggen 2 trekvlotten en een vlot met glijbaan. 

Voor de sportliefhebbers zijn er 2 hardcourt tennisbanen, tafeltennistafels, een minigolfbaan en een sportveld met een volleybalveld, voetbaldoelen en speeltoestellen. Naast het terrein ligt een prachtige 18 holes golfbaan en een 18 holes golf- en putbaan, deze baan is geschikt voor personen zonder golfbrevet.


Kastelencamping Le Verdoyer (*****)

 

De camping ligt in het gehucht Champs Romain, een charmant klein dorpje in de Périgord Vert, 15 km van het landelijke stadje Nontron. In de prachtige groene streek van de Dordogne, Limousin en Charente. Château Le Verdoyer ligt in dit mooie gebied met volop tamme kastanjes en eiken, op 310m hoogte.


Tussen Pasen en midden oktober, een camping en een regio om te ontdekken: rust, cultuur, gastronomie en sport: in het kort: Vakantie!

170 plaatsen op 22 ha, meer voor te zwemmen en te spelen, twee meren om te vissen, drie zwembaden, waterglijbaan, etc.


En ook, het hele jaar door, zijn groepen en clubs hier welkom voor maaltijden, weekends of thema weken; vraag om meer informatie.

 

 

hirondelle2.jpg

L´Hirondelle

Een mogelijkheid om op 2 km van ons te verblijven, in een gîte of in Chambre d'Hôte.

Rustig gelegen voor de rustzoekers, op 2 km van St Mathieu. Alle mogelijkheden om u heen.

Bezoek hun website voor een indruk, ze zijn op de Engelse markt gericht, dus de Nederlandse Herfstvacantie is in oktober voordelig te huren.

 

L'Hirondelle Chambres d'Hôtes & Gîte,

Chez Rouchaud, 87440, St Mathieu, France,
Phone: 0033 555 44 98 13
Mobile: 0033 629 66 28 81

Email: info@lhirondelle.net

 

 

 

00720The20House.jpg

Camping Ferme au Lac 


Gelegen aan het meer op de camping van Marval.
 
L'Epinassie,
87440 Marval
France
T. 0033 5 55787057
 

De thuisbasis is rood en de op de site genoemde plaatsen staan in blauw, klik op een item voor de pop-up.